Reviews Huawei Watch GT 3 46mm Elite

Catalogue
Huawei Watch GT 3 46mm Elite - Smart Watch

Reviews Huawei Watch GT 3 46mm Elite

Interested in reviews of Huawei Watch GT 3 46mm Elite? It got 4.6 out of 5 stars from our customers. Find specific customer reviews of Huawei Watch GT 3 46mm Elite below. We will appreciate if you also share your experiences with Huawei Watch GT 3 46mm Elite after purchasing.
€240.33
Arriving Soon > 5 pcs
Add to Cart More Information

User Reviews

Customer 18/04/2022
Mají mnoho funkcí za příznivou cenu
 
Customer 15/04/2022
Hodinky jsou lehké na ruce vůbec nepřekáží spoustu funkcí které můžu ovládat přes mobilní aplikaci. Výdrž baterie je skvělá od úplného nabití uplynul týden a stále mám 50% baterie
 
Customer 13/04/2022
Používám hodně sportovní režimy hodinek, jsem spokojený s velkým ciferníkem
 
Customer 12/04/2022
Používám hodinky především na kolo a na plavání v bazénu a jsem spokojen.
 
Customer 11/04/2022
Zatím jem neměl možnost je řádně vyzkoušet, 2 x běh - GPS se chytla rychle, ovládání za běhu pomocí tlačítek parádní, spárování s telefonem bez problémů, rychlé spárování s telefonem. Celkově spokojenost.
 
Customer 08/04/2022
Původně jsem koupil tyto hodinky synovi, ale pak mi došlo, že je na podobnou techniku je moc malý. Tak teď tyto hodinky mám já už měsíc a jsou skvělé. Mohu doporučit ke koupi.
hezké provedeni poměr cena výkon intuitivní ovládání žádné
Customer 07/04/2022
Celkově jsem spokojený, a hlavně jsem mile překvapen jednoduchím ovládáním. Obecně vše funguje jak má. Vzhledem k funkcím považuji cenu za férovou. Hodinky bych určitě doporučil, po měsíci používání musím konstatovat, že jsou super.
Jenoduché ovládání, snadné první nastavení a spárovaní, vše funguje bez problému. Dobrá výdrž baterie Spousta užitečných funkcí Snadný přenost údajů v GPX formátu Rychlé nabíjení Rychlost vyhledání GPS a přesnost (například na kole mi měří úplně stejně jako telefon) Senzor tepu funguje lépe než jsem čekal Jsou pohodlné a pásek je dostatečně široký, nikde nic netlačí ani netrčí Řemínek se mi trochu hůře zapíná Některé údaje na ciferníku jsou malé a hůře se čtou žalostně krátký nabíjecí kabel
Customer 06/04/2022
Mě osobně se moc nelíbí ten silikonový řemínek, ale už si sháním kožený.
Výdrž baterie Chodí spousta notifikací Vzhled Voděodolnost do 5ATM Celková hmotnost Poměr kvlita /výkon Celková odolnost
Customer 06/04/2022
Hodinky jsou perfektní, zatím mi velmi vyhovují a nenašel jsem na nich nic negativního. Baterie při běžném používání vydrží týden, nabití je i velice rychlé. Velmi oceňuji přehlednost a chod aplikace na telefonu. Opravdu široká nabídka aktivit, která se dá ještě doplnit o další. Na denním světle vůbec není problém s hodinkami pracovat. Nebyl jsem zvyklý mít cokoli na ruce, trochu jsem se obával, že mi budou po celou dobu hodinky jen zavazet, ale opak je pravdou. Jsou těžké tak akorát a řemínek je příjemný.
Krásný design Relativně robustní ale přitom přijatelně těžké Perfektně čitelné i na denním světle Široká nabídka aktivit Aplikace je přehledná s velkým množstvím informací Dlouhá výdrž baterie
Customer 06/04/2022
Hledal jsem dlouhou výdrž, kvalitní zpracování, monitoring zdraví a tyto hodinky mé požadavky naprosto splňují. Mám verzi Elite. Hodinky jsou trochu těžší ale za chvíli si na to člověk zvykne. Velký displej je čitelný i na přímém slunci Prostě super, doporučuji!
Velké množství nastavení a funkcíVelká výdrž baterie Používám zatím krátce, ale naprostá spokojenost
123
 
Select Settings
Language:
P-DC1-WEB33

Why buy from us? Our customer satisfaction is among the best in the industry More info »
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info